zondag 8 oktober 2017

Berkel twee op stoom

De meiden van twee flikten het opnieuw. Twee doet het goed en is nog ongeslagen in de Tweede Klasse B. Een week geleden werd in een meer dan spannend duel DSS in Haarlem met 2-3 verslagen. Na een 2-1 achterstand vochten de meiden van strateeg Ronald Lamens zich terug in de wedstrijd. De verdienstelijk winst werd binnengehaald en met drie punten in de pocket was de reis van Haarlem naar Lansingerland een aangename.

Ronald Lamens
Liza Claessen
Ook dit weekend weer een niveau om van te genieten. In 45 minuten tijd werd het in het blauwwit gestoken Quick-Boys uit Katwijk van de mat gespeeld. Bij rust stond prijkte de 5-0 eindstand al op het scorebord.

Doelpunten van Milou Hoefsloot, Liza Claessen, Naomi Jonkman, Sabine Visser en de laatste kwam van de voet van Claire van Vliet. En juist dat doelpunt was een heeeeele fraaie. Een kei vette pass van Sabine Visser werd opvallend uit de lucht geplukt en direct door Van Vliet ingeschoten. Grote klasse en in de tweede helft controleerde Berkel het spel optimaal. Rustig en beheerst werd de tijd volgemaakt want twee meiden moesten zich haasten om als ontvangstcomité dienst te gaan doen.