zaterdag 21 oktober 2017

ARC simpel naar volgende KNVB-beker ronde

ARC een ronde verder in de KNVB Bekerstrijd. In Lansingerland werd tegen het tweede team van Berkel gewonnen. Een eenvoudige 0-3 overwinning na een 0-1 stand bij rust. Berkel kreeg in de openingsfase een aantal goede mogelijkheden. Ook het middenveld was tijdens de regenbui en de hevige wind in handen van Berkel.

Maar na de regen kleurde de lucht weer blauw en trok de Racing al het initiatief naar zicht toe. Rianne Zwaan wees de rood-zwarte brigade de juiste weg en schoot tegen de kruising. De druk op het doel van Jennifer Gittling werd verder opgevoerd. In de 30e minuut schoot Annemein Lukkien de verdienstelijke eerste treffer in de touwen.

Na de pauze in de 55e minuut was het opnieuw Annemein Lukkien die het leer keurig inschoot. Twee minuten later was het Fallon Brands die de eindstand op 0-3 bepaalde.
ARC kreeg meer mogelijkheden maar het doel werd niet gevonden. ARC een ronde verder in de strijd om KNVB beker.