zaterdag 29 oktober 2016

RCL wint met overtuiging van Quick Boys

Een levendig duel op Sportpark De Bloemerd tussen de ploegen van RCL en Quick Boys uit Katwijk. De jonkies van de Leiderdorpse Racing hadden er echt zin in om het publiek iets voor te schotelen. En dat gebeurde. Het vizier op scherp en na twintig minuten spel scoorde Ashley Pen de eerste van de middag. Het was een verdiende voorsprong voor RCL en de tweede helft zou nog boeiender worden.


Faith Parto scoorde op aangeven van Jennifer Beharie op onnavolgbare wijze de tweede treffer voor de Racing. Een bevrijdend doelpunt want de spanning was maximaal. Na afloop vertelde Parto dat een warm gevoel van blijdschap haar meester werd. Het publiek dat applaudisseerde deed de rillingen in haar lijf nog toenemen en dat deed haar zichtbaar goed.


De jonkies waren nog niet klaar en speelden heerlijk en onbevangen. De spanning van het niet kunnen scoren nu eindelijk eens ver weg en dat zonder coach Kors Pennin. Tja, met Dominique Wensveen en Jeroen van Zijp voor de groep was het nu aanpakken geblazen. Natuurlijk de balans in de formatie wel degelijk het werk van strateeg Pennin maar het doelsaldo moest omhoog. En aan die vurige wens werd voldaan.


Eindelijk scoren vertelde de jonge garde in koor na afloop en dat deed de vijftien jarige Jennifer Beharie twee maal op fraaie wijze. Vier tegen nul op het scorebord en het was nog niet gedaan. De 5-0 werd gescoord door Lisette Zegers.


Na afloop de ontlading van het moment. Eindelijk scoren en wat waren die jonkies blij met het resultaat. Terecht uiteraard en er was taart. Ellis Oort heeft meerdere kwaliteiten en taarten bakken een heerlijke hobby. Iedere speelster liet zich verwennen van de bakkunsten van Ellis Oort. Voortaan blijft de taart erbij horen en viert de groep gezamenlijk feest. Scoren het credo en taart na afloop. Wie kan dit jeugdige tweede team van RCL nog afstoppen..........

Meer beelden van RCL tegen Quick Boys ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten