zondag 23 oktober 2016

Berkel heel blij met de winst in de beker

Al met al weer een gevalletje billenknijperij voor de meiden van Berkel. Het was echt met de naaldhakken over de sloot de 3-4 winst tegen de jonge meiden van de Leiderdorpse Racing. De gemiddelde leeftijd bij Berkel 22 jaar en bij de thuisploeg RCL 18 jaar. Daarbij komt dat de knock-out fase altijd een gezonde dosis spanning met zich meedraagt.
Een Eerste Klasser tegen een Tweede Klasser en die laatste trok zich mooi op aan het spelpatroon. En Berkel liet zich bijna de Leidse kaas van het brood af snoepen.Maar de winst was verdiend, alhoewel een vroeg aanvangsuur nooit in het voordeel van Berkel uitpakt. Maar toch een kwartier de stormlopen van de gretige meiden te hebben doorstaan zelf goed in aanvallende mogelijkheden. De veerkracht en souplesse en twee maal scoren.
Na de thee de druk opvoeren en de linies volledig gesloten houden.

Druk naar voren met opnieuw twee doelpunten en laten we eerlijk zijn, dat hadden er ook wat meer kunnen zijn. Geluk moet je nu eenmaal afdwingen en als dat niet lukt moeten de kopjes wel blijven stralen.
De aandacht verslapte en RCL profiteerde. Scoorde twee fraaie doelpunten en het werd spannend. Sluitpost Dorith Meurink sleepte Berkel er in de laatste fase doorheen.
Door het oog van de naald maar wel een ronde verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten