zondag 27 november 2016

RCL wint van Heerenveen

Een mooie driepunter voor thuisploeg RCL. Het werd na negentig minuten spel 2-1 na een 0-1 stand bij rust. Een wedstrijd in de Hoofdklasse op Sportpark De Bloemerd tussen koploper RCL en het als vierde genoteerde Heerenveen.

Kimberly Heijne
De Friezinnen maakten het spel in de eerste helft en als een wonder bleef het slecht 0-1. Met name doelvrouw Kimberly Heijne hield de rood-witte ploeg in de wedstrijd.
In de tweede helft waren de rollen volledig omgedraaid en speelde RCL met souplesse en creƫerde voldoende mogelijkheden.

Bianca van der Meer

Riejette de Roo
Doelpunten werden gescoord door Heerenveen speelster Bobby Dijkstra voor de pauze en na de warme thee was het Bianca van der Meer en Riejette de Roo die het verschil tot uitdrukking bracht in drie hele fraaie punten.