zondag 25 september 2016

Pupil Julia scoort voor Berkel als een echte prof

Julia had de middag van haar leven. De tienjarige jongedame met karakter wist als geen ander het net te doen bollen. Feilloos zette de kwebbeltante de doelvrouw van Odysseus op het verkeerde been.
Julia heeft een uitgesproken mening en een target voor ogen. Ze wil niets liever dan professioneel speelster worden. Een vet cool doel maar een lange weg om te gaan en daar is de kleine meid met de groene ogen wel degelijk van bewust.Daarnaast nog veel meer uitspraken van de getalenteerde jeugdspeelster uit de ME 2. ‘Dat heet nu wel anders maar het is gewoon de ME 2 hoor’, aldus de vriendelijk kwebbelende jonge dame met pit. Had in de ochtend verloren maar scoorde wel de enige treffer op aangeven van Jasmijn. Is trouwens wel tweebenig en dus inzetbaar niet alleen op links en rechts maar bovendien ook in de spits. Een echte goaltjesdief met haar talent dat met juiste training en begeleiding verder ontwikkeld kan worden.


De jonge dame zit in groep zeven van de Prins Willem-Alexanderschool en vind tv-kijken, gymmen en verkeer de leukste lessen. ‘Rekenen en taal zijn saaie en stomme vakken’, volgens de toekomstige prof. Zo dat weten we ook weer maar wellicht een internationale toekomst en rekenen met Italiaanse of Spaanse euro’s dan?

School dan met mees Jeroen die op haar netvlies voorbij komt. Nee, die geeft haar geen les maar is wel een toffe meester want zo af en toe doet mees Jeroen wel een één tweetje naar het AH-tje om wat te halen. Waaauw dat is belangrijke informatie en daar leer ik ook nog van.


De spraakwaterval gaat verder en de mama en papa van Julia zijn Jeanet en Richard. Julia heeft een grote zus en een kleine zus die luisteren naar de fraaie namen Amber en Carmen. Trouwens als het dan toch niet lukt om profvoetbalster te worden gaat Julia ontwerpen maken voor het bewerken van hout. Ook dat doet ze heeeeel erg graag en maakt fraaie blokjes van het natuurlijke materiaal. Zagen en schuren is haar op het lijf geschreven.


Julia had een vooruitziende blik met de eindstand en analyseerde het duel ook goed. Ze dacht zelfs dat de studentes uit Utrecht wel zouden gaan winnen en daar had ze het gelijk wel aan haar zijde. Heerlijk op de grote stoelen plaatsnemen bij de dug-out met Beau van Wijk, Tara de Boe en Sandra Welles. Genietend van alles wat gebeurde op het veld en daarnaast.


De kookkunsten van vader en moeder worden niet zo gewaardeerd. ‘Vieze jus en veel te veel kruiden met glibberige groene sliertjes. En ik lust geen spinazie en spruitjes, baahhh’. Zo die rolde er spontaan uit en dat was bovenal duidelijke taal van Julia. Dat weten wij nu ook maar Julia lust naast frieten wel broccoli en bloemkool. Kijk en dat is andere koek waaruit blijkt dat de waarheid waarschijnlijk wel ff iets evenwichtiger ligt.


Is fan van de Amerikaanse artieste Katy Perry en dichterbij huis van Jada Borsato. Het verhaal compleet en ze had een heel gezellige middag en kreeg alle versierselen die bij deze prestigieuze titel horen. Een bal met alle handtekeningen van de speelsters en een cadeaubon om lekkere frieten en nog meer te gaan snacken. En op de foto met Isabel Heinsbroek want wie zou dat nu niet willen...... Het was een feest voor Julia die indruk maakte om nooit meer te vergeten.

Meer beelden van Pupil Julia ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten