zondag 11 september 2016

Berkel pakt volle buit bij Rijnvogels

Opnieuw drie punten op het conto van Berkel. Dit keer werd FC Rijnvogels in Katwijk verslagen. Gemakkelijk ging dat niet maar de ervaring, inzicht en op het juiste moment toeslaan het verschil tussen de twee kemphanen. Beide formaties wel van hetzelfde kaliber wat absoluut borg stond voor een spectaculair duel. Bij rust een comfortabele 1-3 voorsprong met doelpunten van Melanie den Dulk, Bianca Troost en Anouk Angkotta. De treffer van FC Rijnvogels werd gescoord uit een strafschop door Anouschka Wolvers.

Na de pauze de druk van Rijnvogels en de controle bij Berkel. Rust in de geledingen van de ploeg van coach Michel Visser was even een hekel punt maar de brigade stond aan Rijnvogels slechts een doelpunt toe. Die werd gescoord door Tirza Kromhout.

Winst met 2-3 met een overtuigende eerste helft waarbij effectiviteit, alertheid en souplesse de boventoon voerden.