zondag 7 juni 2015

SVS grijpt naast de Princess Cup 2015

Het is de SVS vrouwen opnieuw niet gelukt om de Regio Rijnmond Cup in de wacht te slepen. Was verleden jaar RCL te sterk nu won Berkel uit Lansingerland met 3-4 de prestigieuze Princess Cup 2015. Bij de rust leidde Berkel met 1-3.

Finale Regio Rijnmond Cup 2015 voor vrouwen tussen SVS en Berkel

De blauw-witte formatie van Arry Willemsen en Murat Karaulu streed op Sportpark Faas Wilkes in Rotterdam tegen het naar de Tweede Klasse gedegradeerde Berkel. Alleen daar was niets van te zien want Berkel ontpopte zich als een echte cup-fighter.
Wel was het veldspel van SVS beter verzorgd en kreeg de ploeg kans op kans maar verzilveren was er niet bij. Maar liefst vier keer werd het houtwerk getoucheerd.

Uit stilstaande momenten scoorde Berkel heel slim en liep uit naar 0-3. Milou Hoefsloot scoorde vlak voor de pauze de 1-3.
In de tweede helft opnieuw een doelpunt voor Berkel uit een hoekschop. SVS aanvoerster Anouk Angkotta benutte een terecht toegekende elfmeter trap en een kwartier voor tijd was het Sabrina Pocorni die op aangeven van Marcela Cabrera voor SVS de aansluitingstreffer scoorde. Verder kwamen de meiden van Willemsen en Karaulu niet. Het blauw-witte slotoffensief bleef echter uit en de ploeg greep opnieuw naast het eremetaal.