zondag 12 april 2015

RCL loopt tegen Oranje Nassau achter de feiten aan

RCL kwam er op Sportpark De Bloemerd tegen Oranje Nassau niet aan te pas. Het begon echter wel goed maar door de vele persoonlijke fouten en verkeerde passes profiteerden de meiden uit Groningen optimaal. Na een 0-2 ruststand werd het 1-5 voor de ploeg van coach Tjeerd Strengholt. Kenmerkend was dat het grootste deel in de stromende regen werd gespeeld.



Door dit verlies is RCL in zwaar weer beland op een voorlaatste plek met uitzicht op rechtstreekse degradatie. De voormalige landskampioen bij de amateurs moet de bakens nu verzetten. Coach Janet Griffioen heeft er nog steeds alle vertrouwen in en als we deze laatste wedstrijd even vergeten heeft ze daarin wel het gelijk aan haar zijde.


In de paar wedstrijden onder haar bezielende leiding werd het plezier in het spelletje voetbal weer helemaal geoptimaliseerd. Tijd is nodig de ingedommelde structuren weer in vlammende resultaten om te zetten. De vraag is alleen hoeveel seconden er nog zijn maar feit is wel dat de speelsters gemotiveerd zijn om daar voor te gaan.

Voor meer beelden van dit duel tussen RCL en Oranje Nassau klikt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten