zaterdag 18 april 2015

Pupil Larissa scoort tegen ADO Den Haag als een echte Jansen

Wie kende hem niet, de stille Willem van Feyenoord. De harde noeste werker van het middenveld. Vandaag bij Sport Vereniging Schollevaar was Larissa Jansen de Pupil van de Week. Opa Willem, de neef van de andere Willem, legde alles haarfijn uit.
De ene Willem ging voetballen en opa Willem ging de bokssport in. Maar sport stroomt bij de Jansen’s door de aderen. Vader Patrick speelde bij Excelsior op Woudestein en nu waren alle ogen gericht op de tienjarige Larissa. 


Larissa, SVS's Pupil van de Week

Die had het zaterdagmiddag reuze naar haar zin daar in de arena op Sportpark Schenkel. 
Eerst samen met de trainers van SVS Murat Karaulu en Arry Willemsen op de foto. Later met SVS aanvoerster Anouk Angkotta nog even op de gevoelige plaat. Daar zullen de vriendjes en vriendinnetjes wel ff vet cool jaloers op worden want dat krijgt bijna niemand voor elkaar. De leerling van groep 6 van de Cornelis Haak School weet wel degelijk waar het om gaat. Haar leukste lessen zijn taal en dan met name de spelling en de betekenis van de woorden.

De trainers van SVS, Murat Karaulu en Arry Willemsen samen met Pupil Larissa op de foto

De kleine meid van vader Patrick en moeder Rowena voetbalt bij SVS in de ME2. Is aanvalster en weet heel behendig zo af en toe te scoren in haar te gekke team. Het gezin waar grote zus Rochella zeker niet vergeten mag worden woont in Rotterdam maar dat is in Capelle aan den IJssel om de hoek. 
Later wil ze graag kapster worden en haar favoriete ploeg is, hoe kan het ook anders, Feyenoord. Maar jawel de SVS vrouwen staan wel ff stevig op plek twee op haar lijstje. De allerleukste speelster is Sabrina Pocorni uit het team en daar heeft Larissa natuurlijk helemaal het gelijk aan haar zijde.

Larissa op weg naar haar doelpunt tegen ADO Den Haag
Opa Wim samen met Larissa in de dug-out

Mocht de aftrap nemen en slalomde heerlijk langs die grote meiden van ADO Den Haag en scoorde als een echte Jansen uit een moeilijke hoek. We weten inmiddels ook dat moeder Rowena verrukkelijke lasagne maakt met heerlijke groeten en wie weet staat de hele meiden selectie binnenkort wel ff voor je deur om mee te eten.
Ondanks het verlies van SVS had Larissa het reuze naar haar zin met opa Wim in de dug-out. Het allermooiste is nog dat de trainers van SVS je wel blijven volgen. Wie weet speel je over een paar jaartjes ook wel in het eerste.

Voor meer beelden van SVS's Pupil van de Week klikt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten