zaterdag 11 april 2015

Pupil Jenna weet wat scoren is

Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen RCL en Oranje Nassau was Jenna. Een gezellig babbelende jonge dame van 10 jaar die weet wat ze wil.
Mocht de warming-up meemaken en met de speelbal het veld opkomen om het leer vervolgens op de juiste plek neer te leggen. Dat was al grote klasse van de speelster uit RCL F8 die in haar team op meerdere plekken inzetbaar is.
Zit in groep zes van de Leeuwerik en heeft het daar reuze naar haar zin. De meest favoriete les is trouwens Engels. Het gaat dan niet zo zeer om de taal maar meer voor het gebruik van het tablet met leuke en bovendien spannende spelletjes.

 Pupil Jenna

Nam heel professioneel de aftrap met aanvoerster Kirsten Kok en slalomde als een echte kanjer zomaar door de Groningse linies. Schoot de bal achter doelvrouw Lotte Wiekamp schitterend in de touwen. Dat was grote klasse van de vrolijke jonge dame die het liefst wil gaan werken in een kinderdagverblijf of anders kapster wil worden.
Haar hobby’s zijn zwemmen en fietsen en ze is fan van het Nederlands elftal. Robin van Persie haar voorbeeld en dat was wel te zien hoe Jenna scoorde.


Alle geheimen werden voor de wedstrijd op de grasmat besproken en zelfs het eten van heerlijke kipburgers en frieten kwamen aan de orde. Het is dat u het weet want ook de heerlijke pannenkoeken van moeder Lisette en bovendien de boerenkool met worst en andere groenten werden onder de loep genomen. Is trouwens wel een hele grote fan van moeders kookkunsten. Want die kookt heel vet cool de meest heerlijke lekkernijen. En gezond nog wel.
Na afloop ging Jenna op de foto met Dominique van Wensveen, aanvoerster Kirsten Kok en Sabine Verheul. Ondanks het verlies van RCL en het slechte weer was het toch een hele bijzonder leuke herinnering voor Jenna.

Voor meer beelden van RCL's Pupil van de Week klikt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten