zondag 30 november 2014

Pupil Yara wijst RCL de weg naar de overwinning

De verdedigster uit de jeugd vond alles keigaaf. Het hele team was uitgenodigd om patat met frikadellen bij moeder Lisette te komen eten. Die overwinning van de grote meiden met 4-0 smaakte daar natuurlijk wel naar.

Yara, RCL's Pupil van de Week.

Yara had zelfs de juiste uitslag opgeschreven. Geke Maat maakte dat na afloop heel goed duidelijk toen de Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen RCL en Fortuna Wormerveer alle versierselen overhandigd kreeg. 2-0 voor de pauze en 2-0 na de warme thee en Yara mocht dat allemaal meemaken.
De RCL vrouwen uiteraard haar meest favoriete team. Haar meest indrukwekkende speelster wist Yara niet te vertellen maar maak daar maar mamma Geke Maat van. Die speelde bij Eredivisionist ADO Den Haag de sterren van de hemel en scoorde altijd in de laatste minuten.


Geheimen werden besproken in de dug-out.
Yara wervelend langs keepster Eline Roet

Yara sprak over alles in de dug-out maar daar vertellen we lekker niets over. Dat blijft het grote geheim van de dug-out net als de tactiek. Quinty van der Velde, Debora van der Meer en Jill Gotink weten nu alles al maar mondje dicht. De hele familie was trouwens aanwezig met pappa Martin, mamma Lisette en de zusjes Erica en Imke met broertje Jesse. Oma was geloof ik ook nog present op de tribune.

Links Jill Gotink en rechts Marijke van den Berg en het het midden natuurlijk Yara

De mede leerlingen uit groep 4B van KBS De Schakel en je vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal stinkend jaloers op. Want zeg nu zelf wie wil er niet op de foto met Jill Gotink en Marijke van den Berg. Dat lukte alleen Yara om die grote meiden vast te klampen voor de foto. Natuurlijk als dank voor het fraaie eerste doelpunt wat Yara scoorde.

Voor meer beelden klikt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten