zondag 23 november 2014

Berkel kijkt omhoog

Berkel deed zich in de wedstrijd tegen Reiger Boys wel iets te kort.  Het was slechts 4-1 voor de meiden van Silvia Boogaard en Ronald Lamens. En de uitslag had zeker hoger kunnen uitvallen. De speelse gretigheid optimaal om de target iets uit het oog te verliezen.
En laten we eventjes Reiger Boys ook niet vergeten. Een goed spelend team dat kansen kreeg maar de verdediging van Berkel deed het optimaal. Het collectief sterk ogend met vertrouwen in eigen kunnen. Twee speelsters toch even voor het voetlicht.


Berkel - Reiger Boys
Toppertje Kimmie
Berkel - Reiger Boys
Bella in actie met goedkeuring van coach Silvia en de familie Den Dulk
Ach, de meiden weten het zelf al helemaal niet meer maar in de eerste helft een aantal prima acties van toppertje Kimmie en in de tweede helft Bella die mooi het spel verdeelde en de vele toeschouwers op de meter technische hoogstandjes liet zien.

Dit alles niets doet niets onder over de andere speelsters maar het geeft absolute zekerheid over de plaats op de ranglijst. Jullie doen jezelf tekort want de middenmoot of subtop moet de nieuwe uitdaging gaan worden. Het verleggen van grenzen met een duidelijk doel voor ogen. Teamchef Johan van Aalst is zeker niet terughoudend en ziet mogelijkheden. 'Het is net als in de natuur want na regen komt zonneschijn, zeker en vast', fluisterde Van Aalst mij toe.


Berkel met souplesse langs Reiger Boys

Geen opmerkingen:

Een reactie posten