zondag 16 november 2014

Berkel MB heeft slechts tien minuten nodig

Opvallend de meiden van de MB van cvv Berkel uit Berkel en Rodenrijs. Anders nee zeker niet maar wel een groep enthousiastelingen met een apart hoofd erop. Voetbal op hoog niveau weten in te schatten en dan van de 80 minuten er slechts tien van te gebruiken. Dat is pas klasse.

Berkel aanvoerster Naomi de Jonkman

Tja met alle lastenverzwaringen duidelijk zogezegd zuinig voetbal bij Berkel. Maar als we kijken naar de kwaliteiten van bijvoorbeeld de aanvoerster van Berkel neem dan van mij aan, dat zit echt wel goed. Die weet de lijnen wel uit te zetten.

Twee Berkel aanvalsters die weten wat scoren is. Niet te zuinig blijven het credo.

Trouwens de voorwaartsen zijn ook niet misselijk. Maar een echt talentje is Mara Wensveen die in de achterhoede iedere aanvalster bijkans het bos instuurde afgelopen zaterdag.

Mara Wensveen van cvv Berkel

Nu wil het geval dat de opperbaas bij Berkel van alle meiden en vrouwen Johan van Aalst verjaarde. Had natuurlijk geen tijd om dit duel te zien omdat hij met regelmaat zelf in het groene woud zijn werk moet uitvoeren. Maar ik zal die groene gele hulk Johan helemaal niets vertellen over je kwaliteiten. Dat mogen anderen gaan doen. De weg naar de top is lang maar wel vet cool. Probeer met dit team weer een superprestatie neer te zetten.

Berkel MB stelt winst in tien minuten veilig tegen VVAC

Geen opmerkingen:

Een reactie posten