zondag 6 oktober 2013

RCL walst in slechts vijf minuten over RKHVV heen

RCL weigerde te nivelleren tegen RKHVV (3-0)

In vijf minuten tijd drie doelpunten scoren deed RCL in het duel tegen RKHVV. In de 72e minuut was het aanvoerster Marcha Duijkers die scoorde en een minuut later deed Jill Gotink hetzelfde. In de 77e minuut bepaalde Stephanie Valk de eindstand in het Topklasse Vrouwen duel tussen RCL en RKHVV op 3-0.
De wedstrijd leek helemaal weg te zakken naar een doelpuntloos gelijkspel maar Marcha Duijkers dacht daar anders over.

RCL - RKHVV
RCL - RKHVV

In de eerste fase verzuimde de Leiderdorpse Racing afstand te nemen. Kreeg mogelijkheid op mogelijkheid maar het verzilveren van die kansen was er niet bij. RKHVV kwam weer helemaal terug en scoorde zelfs maar buitenspel werd geconstateerd. In de tweede helft schoot Ellen Vermeulen snoeihard op de staander en dat was het moment om voor RCL om wakker te worden en de dik verdiende drie punten binnen te slepen.