zondag 13 oktober 2013

DSVP verliest thuis met 1-2 van RCL

DSVP komt er niet aan te pas tegen controlerend RCL (1-2)

Alhoewel de uitslag nipt is was er een wel degelijk een behoorlijk verschil tussen de teams van DSVP en RCL. De Leiderdorpse Racing domineerde de eerste helft volledig en kreeg de beste mogelijkheden om de score verder te verhogen. In het begin van dit duel in de Tweede Klasse B mistte thuisploeg DSVP een strafschop en dat drukte wel een stempel op de ploeg van coach John Rohling. Daar profiteerde een technisch vaardiger RCL ten volle van en de 0-2 voorsprong met de rust was dan ook volkomen juist.

DSVP tegen RCL
DSVP - RCL. Karakeristieke actie van Bianca van der Meer van RCL.

Na de donderspeech van Rohling in de rust waren het wel zijn meiden die steeds beter de bal rond speelden. Bovendien druk uitoefende maar het echte Leiderdorpse bolwerk moest slechts één keer capituleren. De meiden uit Pijnacker hadden echter niet het geluk aan hun zijde.
Het Leiderdorpse team van de coaches Ron Bernardon en Marcel Hogenboom trokken aan het langste end en controleerde de wedstrijd volkomen. Een verdiende overwinning voor RCL.