maandag 1 maart 2021

Regeren is vooruitzien

In Lansingerland bij cvv Berkel wordt opvallend positief naar de toekomst gekeken. Dat getuigt van perspectief want bij de vrouwen is de invulling van de technische staf voor het komende seizoen bijkans helemaal op orde. Volgens manager vrouwen- en meisjesvoetbal Johan van Aalst is regeren vooruitzien. In deze spannende maand heeft Van Aalst zeker en vast het gelijk aan zijn zijde. Tezamen met de voorzitter van de vrouwencommissie Jaap de Schipper is er uitstekend werk geleverd. Het wordt een bijzondere maand met dit keer prachtig nieuws uit Lansingerland.
De cirkel is zo goed als rond met Sanne Dekkers die ook komend seizoen de trainer coach is van het vlaggenschip van de blauw-gele trots. Daarnaast gaat Cees Kruys het tweede vrouwenteam als trainer onder zijn bezielende leiding nemen. Kruys keert sinds zijn vertrek in 2018 weer terug op het zo vertrouwde nest.
Zowel Sanne Dekkers en Cees Kruys staan al in de startblokken. De speelsters, bestuur, technische en medische staf zijn verheugd op de samenwerking. Er kunnen nog wat mutaties plaatsvinden om juist het andere normaal te ondersteunen. Doel is in ieder geval op hoog niveau voor de prijzen te strijden. We moeten nog wel even wachten voor het weer mag maar de neuzen staan in de goede richting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten