zaterdag 5 januari 2019

Toekomst

De boze geesten zijn met het vuurwerk verdreven maar dat wil niet zeggen dat onze wegen geplaveid zijn. Wij hadden het eerder over een bijzonder jaar en dat gaan we als eerste zien op 19 februari. Dan staat de volle supermaan heel dicht bij de aarde. Dat gaat helaas niet meer voorkomen in dit jaar. Wel in juli nog opvallende zaken maar dat duurt nog even. De energierijke kracht van onze zon blijft onverminderd stralen. 


In ons land grote veranderingen. Een duidelijke kloof die groeit tussen politiek en burgers vanwege de ongeloofwaardigheid van onze bestuurders. Het kabinet lijkt al gestruikeld op de drempel naar het nieuwe jaar over het klimaat. De kosten daarmee gemoeid zijn bijkans niet meer op te hoesten voor een modaal gezinnetje.
Terwijl wij als klein land, met alle goede doelstellingen ten spijt, mondiaal slechts een minimale invloed kunnen uitoefenen.


Geen muntjes meer in de gas- of elektra meter maar nu de slimme uitleeseenheden welke direct gekoppeld zijn aan de rekening van de Belastingdienst. Dat alles vanwege de extra ordinaire energiebelasting. Worden vooraf prompt geïnd voordat u de beschikking krijgt over energie. Net als bijna een eeuw geleden het geval was met de muntmeters.
Belasting het toverwoord om nu nog gelden binnen te harken. Echter voor hoe lang nog, want de bevolking is het gemanipuleer en ongeloofwaardigheid meer dan zat. Terug naar het moerasgas dat in eigen tuin gewonnen kan worden zonder CO2 uitstoot in plaats van een peperdure energieverspillende warmtepomp. Terug naar ons basisbestaan. Regeren is immers vooruitzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten