zondag 2 december 2018

Berkel twee komt er nu niet aan te pas

Monster kwam naar Sportpark Het Hoge Land voor de punten en deed hun woord gestand. Berkel speelde in die eerst fase goed voetbal en had zondermeer een bres kunnen slaan. Echter zoals dat vaak het geval is gebeurde dat toch niet. De ploeg van coach Nadia Roukes keek met rust tegen een 0-1 achterstand aan maar aanvoerster Demi de Boe was vol vertrouwen. Immers was het niet de eerste keer dat een achterstand in winst werd omgezet.

In het tweede deel werd de aanval gezocht en kansen gecreƫerd. Een fraaie bal van Liza Claessen op de supersnelle Maureen Stel die keurig scoorde. Zou het dan toch weer een heerlijke pakjesavond worden? Het was de prangende vraag die even later werd beantwoord en Berkel keihard weer op de grond zette. Monster scoorde en maakte gebruik van de ruimte die de ploeg kreeg. In slechts tien minuten tijd scoorde Monster vier maal. De kopjes bij Berkel gingen hangen en de einduitslag 1-5 in het voordeel van Monster. Een verdiende overwinning voor de ploeg uit het Westland. Belangrijk feit wel de belofte dat Jaimy Treurniet het scoren uitstelt tot een nog nader aan te wijzen duel. Hoop doet leven nietwaar.........