zondag 28 oktober 2018

Pupil Noa wil full prof worden

Pupil van de Week bij het duel tussen Berkel en Barendrecht was Noa. Een guitig ogende jonge dame die niets liever wil dan een echte full prof worden. Een echte voetbalster en dan nog wel bij de Ajax vrouwen. Haar brood met beleg verdienen in de voetbalsport. Maar de elfjarige rijzende ster weet als geen ander dat de weg naar succes lang is.


Speelt veelbelovend in de meisjes onder twaalf. In de ochtend werd met haar team met 2-2 gelijkgespeeld. Is linksbenig en een kei op het middenveld. Zit in groep acht van de Koningin Beatrix basisschool maar weet nog niet wat haar vervolgstudie gaat worden. Waarschijnlijk  een opleiding waar sport hoog in het vaandel staat want met name voetbal is haar alles.


Creatief is de dame met de heldere blauwe kijkers ook. En dat liet Noa wel ff zien op het veld. Omspeelde de robuuste verdedigsters van Barendrecht met souplesse en schoot als eerste voor Berkel en als een echte prof het leer in de touwen.
Berkel verloor het duel wel maar als we het doelpunt van Noa erbij tellen was het wel gelijk geworden.


Eet het liefste pizza maar weet dat andere kost gezonder is. Vader Ronald en moeder Cindy kunnen alle twee heel goed koken en de groentes als witte en groene bloemkool met couchettes gaan er wel in. En dat is echt om te smullen volgens Noa.
Immers de kracht om haar doel te bereiken komt ook voor een deel uit gezonde voeding. Om juist die onderscheidende voetbalster te worden.
Wel een groot compliment voor papa Ronald die heerlijk en smaakvol erwtensoep kan maken. Compleet dan wel en volgens een uiterst geheim recept dat echt niemand in handen krijgt.


Is fan van Lil’ Kleine voor wat betreft de muziek en op sport gebied is Lieke Martens haar grote voorbeeld. Ajax de club met zowel de mannen als de vrouwen en voetballen en buitenspelen haar alles.
Beleefde een super leuke middag bij de grote meiden en ging op de foto tijdens de wedstrijd in de dug-out met Jaimy Treurniet.


Om later na afloop van het duel met haar kanjer van de middag Demi Verlangen nog even op de gevoelige plaat te gaan. Dat zou iedereen wel willen maar dat neemt niemand je meer af. Noa beleefde ondanks het verlies van Berkel een middag om nooit meer te vergeten.

Meer beelden van Noa, Berkel’s Pupil van de Week ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten