zondag 11 februari 2018

Pupil Lindsey steelt de show

Wat een vrolijke meid die tienjarige Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen Berkel en ’t Gooi. Luistert steevast naar de naam Lindsey en is een scorende spits in haar team, de Berkel meisjes onder elf.  Liet ff zien hoe je dat doet en dan hebben we het over doelpunten maken. De fanclub onder leiding van Opa Frans en Oma Ria zagen dat ook ff vet cool.


Naar Hilversum verhuizen is zelfs al een mogelijkheid. Want volgens coach Jaap Hofman van ’t Gooi was de overschrijving al geregeld.  Nou, dat is wat zeg. Scoren voor CVV en dan al bijna in de voetsporen van Lieke Martens om een echter professionele voetbalster te worden.
Maar de trainers van Berkel staan ook in de rij. Nadia Roukes en Ronald Lamens willen je graag hier houden om samen te leren en te werken aan je eigen toekomst.


Eerst lekker buitenspelen en ballen en vervolgens komt je voetbalcarrière vanzelf. Lieke Martens haar boegbeeld en Lindsey met de kleine voetballen in haar oren neergevlijd op haar praatstoel. Zit in groep zes van Bassischool De Wilgenhoek en heeft het daar reuze naar haar zin. De strakke blauwe kijkers en kuiltjes in de wangen spreken boekdelen. Geen speld tussen te krijgen met een waterval van werkwoorden die ff terloops uit elkaar gehaald worden. Immers taal en spelling is wel Lindsey’s ding waar ze wel degelijk trots op is. Dat mag, want de lessen op school zijn leuk en leerzaam. Zo hé dat is wel ff andere koek. Knutselt graag en gymnastiek of balsporten in het algemeen als hockey, basketbal en voetbal is Lindsey op het lijf geschreven.


Woont thuis samen met mama Anja, papa Danny en de zussen Kim en Tamara. Mama staat daarbij niet op eenzame hoogte maar wel degelijk op een duidelijke liefdevolle verhoging. Niet zo vreemd hoor, want Anja’s kookkunsten worden door de kleine meid extra onderstreept. Zo krijg je nog eens de echte geheimen boven tafel want mama Anja weet wat lekker en bovendien smaakvol kokkerellen inhoudt.


Lindsey’s vingers zitten er gelukkig allemaal nog aan. Was al ff bang ....... maar hoe doet mama Anja dat nu toch? Heel Sicilië aan haar voeten om het geheime recept te bemachtigen van die super super super smaakvolle specialiteit, die Spaghettisaus.

Die geheimen verklappen we lekker niet maar het is wel altijd vers met natuurlijke ingrediënten. Want anders zou de hele groep meiden van Berkel bij jullie aan tafel bijschuiven. Zo zijn die wel hoor, die meiden met aanvoerster Lisa Wijnen voorop en teambaas Johan van Aalst als laatste. Maar dan heb je er wel zo’n twintig over de vloer …….. en allemaal mee eten. Maar het is wel een heel gezellige groep hoor dat best past in de Brabantse gastvrijheid.Maar ook papa Danny is een kanjer van formaat volgens Lindsey. En dat niet alleen achter het fornuis. Maar als de befaamde pannenkoekenkoekepan eenmaal op het vuur staat is het smullen geblazen. De overtreffende trap maar de kleine Lindsey lust ook groene bloemkool, sla, wortelen en nog veel meer. Paprikasoep gaat er ook altijd wel in. Variatie genoeg ook met een frikandel speciaal.
De vrouwen van Berkel haar meest favoriete team en bij de mannen is dat het Rotterdamse Feyenoord. Muziek van Lil’ Kleine en rapper Ronnie Flex is haar muziek en na afloop gezellig op de foto met Dominique van de Kerkhof.
Een super gezellige middag was het voor Lindsey die genoot met volle teugen. Enne … het was maar goed dat jij dat ff vet cool voordeed hoe die grote meiden dat moesten gaan doen. Leren van elkaar toch ........... 


Meer beelden van Lindsey ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten