zondag 24 september 2017

Suzanne weet wat scoren is

Suzanne stond als Pupil van de Week tijdens het duel tussen Berkel en Oranje Nassau in het zonnetje. Een stralende jonge dame die tijdens de warming-up lekker aan het ballen was met Bianca Troost en Jasmin Ghafoerkhan. Staat ook in de belangstelling bij de trainers van Berkel want Suzanne speelt in haar elftal in de meisjes onder elf ook al heerlijk opvallend. Is een kei van een verdedigster en zowel rechts- als linksbenig. Inzetbaar dus op alle fronten.


De tienjarige Suzanne won in de ochtend met 6-4 en dat voelde duidelijk goed.
Wil niets liever dan zelf profvoetbalster worden. Want voetbal is haar ding. Als er ergens een bal is zien we Suzanne voetballen. Haar grootste hobby natuurlijk voetbal en daar zou ze best wel haar beroep van willen maken. Lieke Martens is haar voorbeeld en meest favoriete speelster.


Suzanne zit in groep zeven van de Koningin Beatrix School in Berkel en Rodenrijs en heeft het daar reuze naar haar zin. Crea en gymnastiek de leukste lessen met veel sport. Echter aan de andere kant is Suzanne ook heel vaardig als een echte Rembrandt van Rijn met fraai tekenwerk. Kunstenaar of niet, er bestaat wel een grote kans dat extra lessen haar tekenvaardigheid gaat vergroten.  Als het in de toekomst dan niet lukt met tekenen en voetbal is het werken met dieren ook heel fijn.


Zo is het maar net, nooit op één paard wedden. Dat weten papa Jos en mama Ilona ook wel. Suzanne is in het gezin de oudste. Met de twee broertjes Jesse en Stevan en zusje Lynn is het gezin compleet. Wel weten wij dat mama het lekkerst kookt en ook de meest gezonde groenten op tafel tovert. Want broccoli en spinazie wordt door Suzanne heerlijk naar binnen gewerkt. Fysiotherapeute Michelle Viveen van de grote meiden vond dit geweldig nieuws. Kracht en gezonde spiermassa is immers de basis voor succes. Slechts zo af en toe komen er frieten en pizza op tafel en daar is natuurlijk ook niets mee mis. 


Suzanne zou best wel met die grote meiden mee kunnen spelen. Suzanne schoot het leer na een fantastische slalom vet cool achter de Groningse doelvrouw Chantal Vlaar in de touwen. Grote klasse! Maar die grote Berkel meiden lieten zich de kaas van de boterham eten en hadden helemaal niet opgelet hoe Suzanne dat als echte Martens flikte.
Maar Suzanne had wel degelijk de middag om nooit meer te vergeten. Een bal met de handtekeningen van de speelsters als tastbare herinnering en over een paar jaar staat Suzanne met het rode strikje in het blonde haar in het keurkorps van Berkel. Zeker weten!


Meer beelden van Suzanne, de Pupil van de Week, ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten