woensdag 27 september 2017

Olé voor Berkel twee

Het visitekaartje met alle doelstellingen voor dit seizoen zijn afgelopen zaterdag afgegeven. Berkel twee opende sterk met een uitstekende ouverture.
De meiden van strateeg Ronald Lamens werden verleden jaar overtuigend kampioen. Promoveerde naar de Tweede Klasse en speelde hun eerste wedstrijd van dit seizoen in de arena van Sportpark Het Hoge Land. Veel toeschouwers omzoomden het veld en zagen een sterker Berkel uit de startblokken komen tegen SSS uit Klaaswaal.

En dat al op het vroege aanvangsuur. De lijnen kort en krachtig en direct werd de aanval gezocht door de gretige wolfjes en kansen gecreëerd. SSS is van nature een stugge ploeg maar uiterst gevaarlijk.  De eindstand werd 4-2 in het voordeel van Berkel na een 2-1 stand bij rust. Doelpunten van Liza Claessen voor de pauze en in het tweede deel scoorde Jonna Hulshof en Sandra Welles.

Opvallende zaken waren er ook. Die heb je trouwens altijd bij die meiden van twee.
De altijd lachende Jonna Hulshof en de perfecte traptechniek van Sandra Welles. Dan natuurlijk onze grote kleine dame Jaimy Treurniet die een volgend keer kei vet voor het ontbijt  zorg gaat dragen. Vroeg wel te verstaan, het frühstück.

Een boterham zou kunnen maar ligt te zwaar voor de toppertjes. Fysiotherapeute Michelle Viveen zou toch liever wat anders op het ontbijt zien staan zo vlak voor een wedstrijd.
Romulus en Remus, de grondleggers van Rome, werden gezoogd door een wolvin. Kracht en souplesse was en is nodig. Dus koolhydraten met pasta om negentig minuten vet cool te presteren. Kijk anders maar eens op de site van Hongerwolf.
Het wordt dan een echt ontbijt met thee met de meiden en technische staf van Berkel twee.