zaterdag 31 december 2016

Afscheid

Het jaar 2016 is bijna een gepasseerd station. Veel voetbalvreugde leverde het jaar 2016 wel op. Berkel werd kampioen en RVVH promoveerde naar de allerhoogste klasse van het vrouwenvoetbal.
Het was voor de Ridderkerkse vrouwen een wel heel erg lang seizoen met een serie nacompetitie wedstrijden. Maar de promotie een feit.
Berkel werd ongeslagen kampioen in de Tweede Klasse en dat was een wel heel bijzonder feit. Vreugde in Lansingerland en na een jaar weer terug in de zo vertrouwde Eerste Klasse. De ambitie ligt nu wel iets hoger want nog een klasse hoger het ultieme doel.


De Leiderdorpse Racing is de winterkampioen in de Hoofdklasse. Het kampioenschap binnen halen en promoveren naar de Topklasse lijkt slechts een kwestie van tijd. Over een maand of vier weten wij het zeker. Het licht van de winter is dan al weer heel anders. Immers het voorjaar staat alweer te popelen om de dagen van meer zon te voorzien. Voor nu nog even genieten van de verdiende winterrust om later weer optimaal te presteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten