woensdag 20 april 2016

Opnieuw drie punten voor Berkel

Berkel tegen Lyra op Sportpark Het Hoge Land leverde het team van coach Cees Kruys opnieuw de volle winst op. Nog steeds dit seizoen geen enkele punt verspeeld en dat toont de werkelijke klasse van de Berkel meiden.
Natuurlijk spanning, want de druk om zonder puntverlies het seizoen af te sluiten neemt zienderogen toe. Alhoewel de focus van de gretige groep meiden daarop wel gebaseerd is. Alle wedstrijden in één seizoen in winst om weten te zetten zou een unicum zijn in het 41-jarig bestaan van de vrouwenafdeling van Berkel.


Berkel speelde tegen Lyra geconcentreerd voetbal. Dat was ook nodig want de ploeg uit De Lier doet het goed als debutant in de Tweede Klasse en pakt met regelmaat punten. Thuisploeg Berkel speelde vanuit een sterk spelend middenveld en kreeg wat spaarzame mogelijkheden. Voor rust scoorde Daphne Godee voor Berkel en de last viel als een blok beton van de schouders. 


Na de thee de dreiging opnieuw van Berkel met Lindy Hogedoorn die het verschil toch wel even op het scorebord liet aantekenen. Zorgde persoonlijk voor de tweede en derde treffer en de wedstrijd in de knip voor Berkel.
Chantal van Wijk deed niet voor haar onder en scoorde de vierde en vijfde treffer. Het publiek kreeg het er warm van in de straffe koude wind.


Het allegro in de finale was toch weer voor Lindy Hogedoorn die de 6-0 liet prijken op het scorebord.
Alle twintig wedstrijden in winst nu omgezet met een doelsaldo van 75 doelpunten voor en slecht tien tegen. Een indrukwekkend geheel en een klasse apart!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten