zondag 10 januari 2016

RCL meiden kwamen nu tekort tegen Saestum

Na de euforie van het binnengehaalde kampioenschap waren de meiden van RCL tegen Saestum uit Zeist toch even van slag. Het team van Jeroen Redegeld en Jos van Velzen incasseerde een 0-2 verlies tegen de meiden van Saestum. De eerste nederlaag van het seizoen.

RCL - Saestum

Op zich een dik verdiende winst want de ploeg van Janneke Bijl bepaalde een groot deel van het aantrekkelijke en sportieve duel het spelbeeld. Zoals gememoreerd is aan de indrukwekkende zegereeks van de Leiderdorpsen een einde gekomen. Een fantastisch eerste deel van het seizoen is afgesloten met het behaalde kampioenschap. Een bijzonder knappe prestatie van deze groep leergierige jonge meiden in de najaarscompetitie. En natuurlijk wil iedereen winnen van de kampioensploeg!


Het belang van wedstrijden op niveau is ook in de Hoofdklasse duidelijk. Strijd leveren met techniek, spelinzicht en fysieke krachten. In Zeist werd in oktober in een geweldig duel met 4-5 gewonnen en nu waren de rollen omgekeerd. Maar wel weer een ultiem leermoment om juist vol vertrouwen de voorjaarscompetitie in te gaan.

Saestum verslaat in Leiderdorp kampioen RCL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten