zondag 20 december 2015

Het blijft een wereld van verschil

De geschiedenis lijkt zich te herhalen. Vijf jaar geleden op een koude zure novemberdag speelde CSW voor de KNVB-beker tegen RCL. De Leiderdorpsen toentertijd in de Hoofdklasse steevast in de top vier. Later dat seizoen werd RCL algeheel Nederlands landkampioen bij de amateurs.
Ook nu profileert RCL zich in de top van de Hoofdklasse en wie weet is terugkeer naar het allerhoogste amateurniveau mogelijk. De ploeg liet afgelopen zaterdag wel zien dat de veerkracht en souplesse aanwezig is. Aanvallend met het juiste sentiment en doorzettingsvermogen om juist ook nu de basis te leggen voor succes.


Nelleke Vrielink van CSW en Kirsten Kok waren toen ook al een van die speelsters die daar in Wilnis aanwezig waren. En laten we ook Geke Maat niet vergeten.


Kirsten Kok toen al met de juiste drijfveer met twee doelpunten en nu met drie goals opnieuw in de picture. Nee, zeker geen vijf en de kers op de taart houden we nog even tegoed!


Wellicht in het komende jaar weer mooie momenten voor de meiden van hoofdcoach Janet Griffioen. Daar zijn we met z’n allen van overtuigd en die wil is bij die groep gretige meiden meer dan aanwezig. We wachten het met spanning af wat 2016 ons gaat bieden.

Herinneringen uit 2010 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten