zondag 24 oktober 2021

Sarah weet wat scoren is

Pupil van de Week bij de bekerwedstrijd tussen RKDEO en Be Quick ’28 was niemand minder dan Sarah. Een opvallende getalenteerde speelster uit de meisjes onder elf die als geen ander weet wat doelpunten maken is. Gaf de grote meiden van coach Wendy Rietveld het goede voorbeeld om na de aftrap op snelheid en met fraaie slinkse schijnbewegingen door de Zwolse linies te manoeuvreren en het leer in de touwen te schieten.
Nou dat was ff een feest voor Sarah. Coach Wendy Rietveld was daar maar wat blij mee. Heeft in haar team al dertig maal gescoord en dat op zich al is ff vet cool, nietwaar. Echter de grote meiden van RKDEO pikten het grote voorbeeld niet op maar wel de meiden uit het verre Zwolle. Die maakten dankbaar gebruik van de kennis en kunde van Sarah en wonnen in de strijd om de fel begeerde KNVB beker. Die hadden heel goed opgelet hoe Sarah scoorde en deden dat op dezelfde wijze na.
De achtjarige Sarah, die bijna haar verjaardag viert, had het reuze naar haar zin. Bij scheidsrechter Bert Metzler de toss verzorgen en in de dug-out druk bezig zijn. Dat alles onder het toeziend oog van mama Zoubida. Sarah zit in groep 6 van Basisschool De Notenkraker bij meester Jasper. En juist die weet alles op humorvolle wijze bijzonder goed uit te leggen. Gymnastiek, spelling en rekenen zijn de meest favoriete lessen en Sarah doet het helemaal goed op school.
De getalenteerde Sarah wil later professioneel voetbalster worden. Wel nog een lange weg te gaan en haar grote voorbeeld is Ronaldo van Manchester United. De techniek van Ronaldo is voor Sarah van belang om nog beter te gaan schitteren op de velden. Als club zijn het naast de vrouwen van haar eigen vereniging RKDEO de mannen van Paris Saint Germain die ze hoog heeft staan.
Komt uit een gezin met Mohamed als papa en Zoubida al mama die ook al langs de lijn stond te genieten van de jongste spruit uit de familie. Sarah heeft twee grotere broers die luisteren naar de naam Zaki en Rayan. Mama zorgt thuis altijd voor heerlijk en gezond eten want dat heeft een toekomstige prof wel nodig. Lust niet alles maar broccoli, komkommers en paprika’s gaan er altijd wel in net als zo af een toe heerlijke frieten. Als we het over muziek hebben is rapper Boef in beeld als haar idool en als hobby is het alleen voetballen en nog eens voetballen wat de klok slaat.
Sarah had wel een heel bijzonder middag en stond wel ff heel mooi te shinnen. Coach Wendy Rietveld hoopt de getalenteerde spits al heel snel in te kunnen zetten in het vlaggenschip van de vereniging. Want Sarah kan als geen ander doelpunten maken!!

Meer beelden van Pupil Sarah ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten