zondag 17 februari 2019

Den Hoorn pakt brutaal de winst bij RCL

Den Hoorn kwam, zag en overwon op de slechte akker van de Bloemerd in Leiderdorp. Geen goed voetbal mogelijk maar wel een verdiende overwinning voor de meiden uit het Westland. Den Hoorn kwam in de vierde minuut op voorsprong via een doelpunt van Jasmina Hadzimusic. In die fase verdiend maar RCL vocht zich terug in het duel en werd de toonaangevende partij. In de 32 minuut scoorde Geke Maat en bracht beide partijen weer op gelijke hoogte.

In de tweede helft de overmacht van Den Hoorn en het onvermogen bij RCL om daarop te anticiperen. Kansen voor Lianne Gerritsen en Sandra Vrij om het verschil al te duiden maar dat gebeurde niet. In de 51e minuut scoorde Ashley Sintniklaas de bevrijdende 1-2 voor Den Hoorn en de ploeg kreeg meer mogelijkheden. Het werd uiteindelijk 1-4 via nog twee fraaie doelpunten van Jasmina Hadzimusic.

Meer beelden van het duel tussen RCL II en Den Hoorn ziet u hier.