zondag 12 augustus 2018

Saamhorigheid troef bij Berkel

De onderlinge strijd tussen de groenen en de blauwen van Berkel bracht de onderlinge verbondenheid goed onder ogen. Er was winst voor Berkel met 6-2 na een 3-1 stand bij de pauze maar dat was slechts bijzaak. Het solidariteitsgevoel was op extreem hoog niveau en dat deed menig bezoeker goed. 


Afscheid nemen van speelsters en coaches die een volgend keer de gezellige traditie mogen voortzetten. Maar hoe anders ligt dat bij leidsman Piet van Rekum die trouwens een uitstekende wedstrijd floot.

Goed om te aanschouwen dat Piet na het overlijden van zijn vrouw Elly de draad oppakt. Dat volledige in de lijn die Elly voor haar verscheiden het liefste zou zien.


Zette zich op diverse fronten in voor de club echter het blijft nog altijd moeilijk te bevatten dat na een kort ziekbed Elly de eenzijdige strijd verloor. Een enorm gemis maar Piet voelt zich enorm gesterkt in de woorden van zijn vrouw om de activiteiten bij Berkel voort te zetten. En daar krijgt Piet ook een stuk dankbaarheid en saamhorigheid voor terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten