zondag 17 december 2017

De mascottes van Berkel

Jeugdige mascottes van Berkel die in weer en wind klaar staan om de club uit Lansingerland te ondersteunen. Ook tijdens de bekerwedstrijd van hun ploeg tegen Ter Leede. 

Als beloning een fraaie oorkonde en heerlijk met die grote meiden het veld oplopen. Dat is toch iets waar je alleen maar van kunt dromen. Samen met Melanie den Dulk, Michelle Arbman, Demi de Boe, Anouk Angkotta en al die andere Berkel kanjers.


Een handje krijgen van topspeelsters als Kitty Susan, Jill Wilmot en Priscilla de Vos. Tja, wat wil je nog meer..... Natuurlijk de toss met het opgooien van het muntje. Het mocht allemaal van leidsman Graafland uit Valkenburg.


Penalty schieten tijdens de rust van het duel in de striemende hagel. Een feest voor jong en oud want ook broertjes en zusjes en bovendien hadden de ouders het reuze naar hun zin. Typisch Nederland met grillige weersomstandigheden.


En de overheerlijke lolly's, mmmmn.

Helaas brachten de mascottes de grote Berkel meiden niet de gewenste overwinning maar het feest was er voor die kleintje niet minder om.


Meer beelden van de Berkel Mascottes ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten