zondag 14 mei 2017

Zo trots als een ...........

Waauwh wat was de strateeg trots op zijn meiden. Maakte naar zijn sterren een heel groot compliment en was enorm trots. Heerlijk ballend die kleine draakjes van sterren maar bovenal met heel veel plezier het balletje rondspelen.  Om vervolgens toe te slaan op de beslissende momenten. Het moment suprême in de beslissingswedstrijd tussen de nummers één Berkel en Lugdunum. 
Het was de totale beleving van zijn speelsters. En dat met sprankelend technisch hoogstaand voetbal. Want afgetekend sloeg Berkel toe. Na een 4-0 stand bij rust werd het uiteindelijk 6-1. Berkel kampioen in de Derde Klasse B en een treetje hoger op de ladder.


De jonge dartelende draakjes van strateeg Ronald Lamens maakten opvallend veel plezier dit seizoen en het kampioenschap het logische gevolg. Het stond in de sterren, alle aanwijzingen waren gericht op het blauw geel.  Immers draakjes herken je simpel aan de geestdrift, talent en durf. Hebben een duidelijk doel, een missie en dat trouwens volledig op eigen kracht.
En heel belangrijk, deze jonge speelse draakjes nemen geen genoegen met een plek in de middenmoot. Nee dat zeker niet. Draakjes ambiëren een plaats in de top van het klassement wat bekroond moet worden met een Kampioenschap. En dat gebeurde.



In augustus verleden jaar deden wij al kond van al dit moois. De aanwijzingen waren toen al aanwezig met die slimme speelse draakjes. Duidelijke mythologie maar toch inspiratievol om juist dit seizoen te vlammen zoals alleen echte oosterse draakjes dat kunnen doen. Voorspoed en succes met Griekse oppergod Jupiter hoog aan de nachtelijke hemel. Daarmee werd deze target bereikt. Trouwens bij helder weer ook vanavond te bewonderen in zuidoostelijke richting. Ja het is die heldere ster ..................

Meer beelden van het duel tussen Berkel en Lugdunum ziet u hier
Kijk ook naar de echte kampioenen.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten