zondag 15 juni 2014

RVVH winnaar Voetbal Rijnmond Cup

De vrouwen van RVVH zijn de trotse winnaar van de Voetbal Rijnmond Cup. Met 3-5 werd SSS uit Klaaswaal verslagen in een spannende finale die op Sportpark De Bongerd in Barendrecht werd gespeeld. Een verdiende overwinning voor de meiden van scheidend coach Remco Outjes die met behulp van Willem Grootenboer en Jurien van Ameide in korte tijd een unieke prestatie neerzette.

De technische staf van RVVH met Jurien van Ameide, Remco Outjes en Willem Grootenboer.
De harde kern van RVVH die alles weten over de meiden.

Daar waren de kenners van het eerste uur het wel over eens. Die wisten alles te vertellen over 'hun' meiden met naam en toenaam. Opvallend de supporters die ook luid applaudisseerde na de schitterende doelpunten van ja, hoe heette ze ook alweer. Natuurlijk Lisanne van Gelder de plaaggeest voor iedere verdediging. Met Cherraine Breinburg en die Mirjam Antes die ook aan klantenbinding deed.

Renco Outjes en Tessa van Ameide van RVVH
RVVH winnaar Voetbal Rijnmond Cup

Natuurlijk aandacht voor Tessa van Ameide die met een fles champagne in de hand niet mocht invallen. Was ook niet nodig trouwens maar eerst was de fles nog vol, toen half vol vervolgens half leeg en nu helemaal leeg. Het elftal stortte helemaal in elkaar maar dat was na afloop.

RVVH verslaat SSS in spannende Voetbal Rijnmond finale

Geen opmerkingen:

Een reactie posten