zondag 4 mei 2014

Rhoon scoort drie keer maar Zwervers kampioen!!

Rhoon moest winnen van Zwervers om er nog een beslissingswedstrijd uit te slepen. Dit alles om het de titelstrijd in de Eerste Klasse A tussen Rhoon en Zwervers.
Maar ondanks het feit dat Rhoon drie maal scoorde was het Zwervers die zich voor de tweede keer op rij kampioen mocht noemen. Een 2-2 eindstand en Zwervers de trotse kampioen. Een prestatie van formaat van coach Mauri Cabeza van Zwervers die de meiden uit Capelle aan de IJssel de Hoofdklasse inloodsten.

Sprankelend voetbal was het zeker niet. In de tweede minuut scoorde Rhoon speelster Suzanne van der Stigchel in eigen doel maar zeven minuten later was het Tamara Colle die de stand weer in balans had gebracht. Rhoon de aanvallende partij en Zwervers altijd gevaarlijk uit stilstaande momenten. In de 33e minuut scoorde Petra Dugardein de 2-1 en thuisploeg Rhoon het meest smaakmakende elftal.
Na de thee in de 51e minuut scoorde invalster Shirley Nederpel de gelijkmakende treffer en dit doelpunt bleek voldoende te zijn om het fel begeerde kampioenschap binnen te slepen.