zondag 15 september 2013

RCL slaat met 4-0 eensgezind toe tegen Buitenveldert

RCL op overtuigende wijze met 4-0 langs Buitenveldert

Een uitstekend duel tussen de vrouwen van RCL en Buitenveldert op Sportpark De Bloemerd in Leiderdorp. Een duel in de Topklasse Vrouwen die er mocht zijn en boeide van de eerste tot de laatste minuut. Buitenveldert in het grootste deel van de eerste helft de bovenliggende partij die echter het veldoverwicht niet in doelpunten wist uit te drukken.

Prima duels tussen Lieselotte Wels van Buitenveldert en Geke Maat van RCL
Rechts Samanta Stojanovic van RCL die Joyce Overkleeft van Buitenveldert te snel af is.

Verdedigend acteerde RCL erg sterk en nam het initiatief helemaal over van de Amsterdamse ploeg. De wilskracht van het collectief derhalve de drijfveer bij RCL voor deze dik verdiende sprankelende 4-0 overwinning na een 1-0 ruststand.

Doelpuntmaaksters Stephanie Valk in de eerste helft en in het tweede deel achtereenvolgens Samira Benchamach, Samanta Stojanovic en de 4-0 kwam weer voor rekening van Stephanie Valk.