zondag 27 mei 2018

DSVP troeft RCL af

De allesbeslissende titelstrijd om de derde periode in de Tweede Klasse B. De wedstrijd tussen het tweede team van RCL en DSVP onder de bezielende leiding van de goed fluitende Frits Wentholt.  De thuisploeg leek de titel te kunnen pakken maar kwam op Sportpark de Bloemerd in het ultieme stuk niet voor.

DSVP uit Pijnacker kwam in de eerste helft op een 0-1 voorsprong terwijl de Leiderdorpsen wel het betere spel lieten zien en kansen creƫerden.
In de eerste minuut van de tweede helft een ongelukkige bal en dat betekende de 0-2 voor de ploeg uit Pijnacker. Het oogde te nerveus bij de Leiderdorpse Racing. Passes kwamen niet aan en de sterke eensgezindheid dat in de laatste zes wedstrijden werd getoond was nu niet te zien. Het warme weer met de spanning van het moment leek de grote spelbreker.

Verlies voor RCL en DSVP de trotse kampioen van de derde periode. Gaat in de nacompetitie strijden voor een plekje in de Eerste Klasse.
De Racing speelde zes sterke partijen en zich veilig en liet zien op niveau en met spelvreugde te kunnen spelen. En daar mogen de meiden en technische staf best trots op zijn.